Morfar misshandlade oss när vi var barn skrev den maj 19, 2021

Morfar misshandlade oss när vi var barn skrev den maj 19, 2021
Det hela börja med att min morfar är stämplad psykopat han slog oss när vi var små han gjorde inssest med mera.Kommer ihåg när vi var små jag och mina syskon vi var på besök hos morfar ville igentligen inte dit men min mamma var så svag att hon inte kunde säga ifrån. Morfar tog eldgärn skollhett och körde upp rakt i min rygg fick rejäla brännmärken. Han slog oss med och en massa andra saker också det var min morfar det. Min pappa var hög kriminell vi är från Finland från början han knarkade söp och gjorde en massa annat kriminnelt också han var torperd i Finland då min mamma knarkade och söp.Kom till ett familjehem i Finland där dom slog oss med vi fick bara mat och vi gjorde våran sysslor. Men jag började i svensk skola i första terminen i nionde klass där fick jag kämpa för att lära mig svenska. Mina biologiska föräldrar kom till Sverige pappa fortsatte med sitt kriminella skit igen.under nionde klass och gymnasiumet så bodde jag hos en svenska familjehem samma sak där blev psykiskt misshandlad utpressad och gjorde vi inte som dom sa så fick vi inte någon mat. Hela mitt liv har polisen stannat mig ifrågasatt vad jag gör med mera och trakisserat mig pga min pappa var väldigt känd kriminell tyvärr och i Sverige med efter allt hans skit jag har fått höra från folk att jag är säkert lika dan farlig fullt med falska rykten om mig och hat. Men jag har idag lyckats att stå på mina ben än idag och jag sköter mig och har alltid gjort det men alla dessa trakasserier hot från polis och civila människor har gjort att jag inte ha slutat att kämpa jag har trampat mig igenom hela mitt Skitliv jag är glad att jag lever idag. Jag är så trött på polisen och folk som har varit på mig hela tiden fast jag har skött mit har aldrig gjort något kriminellt. Jag är stolt att jag valde ett annat liv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarsmoderering är aktiverad. Dina kommentarer kan ta ett tag innan de visas.

Top