Marketing Specialist – Webbdesigner – Till MY STORY TEAMET

Söker nu en erfaren Marketing Specialist som ska ansvara för att bygga vårt premiumvarumärke My Story i Sverige. Du arbetar på vårt svenska kontor i Malmö med oss. I den här rollen är du ansvarig för att utveckla vår koncept för att nå marknad.

MY STORY

MY STORY är en stor plattform som har expanderat inom story tellning ledande partner inom . New MY STORYS mission och ledstjärna i allt vi gör är ”Activating People”. Vårt mål är att få människor att hitta inspiration och sprida kunskap för ett välbefinnande. Namnet My story återspeglar marknaden vi är verksamma i och de ambitioner vi har.

Huvudsakliga ansvarsområden 

Som Marketing Specialist hos MY STORY är ditt huvudsakliga uppdrag att utveckla och stärka vårt premium brand på den svenska marknaden, främst i Sverige Med det marknadsteamet lägger du strategin för marknadsföringen och ser till att tillämpa den för den svenska marknaden. Du ansvarar för det operativa med att producera text, redigera bild och film, samt ansvarar för planering, genomförande och utvärdering av våra event. I tjänsten ingår visst resande till de andra nordiska länderna samt ett par gånger per år även till övriga Europa.

Erfarenhet

För att lyckas i rollen ser vi att du har minst fyra års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du är en mycket god skribent på både svenska och engelska och har arbetat med redigering av bild och film. Du vet hur man implementerar en marknadsstrategi och hur man anpassar den lokalt. Vidare så har du skapat inlägg i sociala medier och för webben och är en erfaren projektledare. Du har en god förståelse för omnichannel-marknadsföring och digital marknadsföring. Goda kunskaper i engelska är ett krav då vårt koncernspråk är engelska.

System och verktyg

 • Mycket goda kunskaper i Adobe creative-suiten
 • Van användare av Office-paketet
 • God vana av publicering i Sociala medier och att använda Facebook Business Manager
 • God kännedom om Google Analytics

Vi söker dig som

 • Har en förmåga att arbeta i en organisation och med beslutsfattare på olika nivåer
 • Är driven, och ambitiös och vill framåt
 • Är kreativ med ett öga för detaljer
 • Är prestigelös och med lätthet växlar mellan olika arbetsuppgifter
 • Har ett positivt mindset och en god teamkänsla
 • Har skinn på näsan och är en person man lyssnar till
 • Triggas av att arbeta mot mål, uppsatta target och budget och trivs med att utmanas i sitt arbete i syfte att utvecklas
 • Har erfarenhet av och trivs med, att arbeta i en internationell miljö

Du är en social person, en trygg kravställare och van att kommunicera dina frågor internt. Du är ansvarsfull och vet hur du prioriterar och planerar din tid för att skapa en bra struktur för ditt arbete. Du har en god analytisk förmåga för att förstå trender, siffror och statistik. Du drivs av att leverera resultat mot högt uppsatta mål. Du är en inspirerande och positiv person och du har en känsla för olika målgrupper och hur budskap ska riktas. Du vet hur man marknadsför kvalitet och har ett gott öga för detaljer. Vidare ser vi att du är en lyhörd person som tycker om ett nära samarbete med ditt team. Självklart delar du vår passion för ATT sprida hopp och göra skillnad.

Du erbjuds

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och är placerad på spacesworks.com i Malmö.

Hör gärna av er via mail

Skicka ditt CV till contact@no2crimes.hemsida.eu

Kontakt person Maher +46721797000

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Top