Anonym kvinna 30 år utsatt av en stalker

Hej på er alla! 🙂Jag är en kvinna nånstans i 30årsåldern. Och har varit med om en del även om många självklart hafft det mycket svårare) tänkte dela med mig av lite i min resa. När jag var 21år träffa jag min första kille detta blev mitt första förhållande, jag fick redan en konstig obehagskänsla på första dejten! Men valde att strunta i den då vi hade lärt känna varann i telefon länge innan mötet och jag redan var förälskad. Jag säger det till er lyssna alltid på magkänslan! Känns nått inte bra så är det inte det heller. Tiden gick och vi höll kontakten och jag var väldigt kär vi hade distansförhållande men sågs regelbundet var mest jag som åkte dit. Allt verkade toppen första tiden han var precis som många galningar är i början för att man ska lita på dom väldigt snäll och gullig i sitt sätt romantisk osv. Men efter ett tag började rätta sidorna komma fram han hade ett hemskt humör och blev ofta hysterisk för småsaker och blev värre o värre så Det gick ut över mig blev psykisk misshandel till slut mest, men till sist en dag tappade han kontrollen helt och kastade sig mot mig och tog stryptag och höll fast mig så mot väggen i nått som kändes evighet och jag minns att jag hann tänka i paniken att ska mitt unga liv sluta såhär verkligen och redan nu men då mitt i allt så hörde ja en röst i mitt huvud som sa gång på gång samma mening säg till honom att det är du säg ditt namn! Så kommer han sluta. Och jag vet ju idag att detta var min skyddsängel) för mycket riktigt han släppte till slut taget när jag pressade fram mitt namn gång pågång. Jag ramlade mot golvet o kämpade med att kunna andas normalt igen. Vi hade inte ens bråkat eller nått när detta hände utan han började bli mer kontrollerande och ville inte att jag skulle gå ut själv och hade sagt denna gång att nej du får inte gå ut! Och jag sa bestämt att jo det tänker ja visst det hade ju ingen aning att han kunde gå så långt som att utöva våld då mot mig men var då han flög mot mig och gjorde detta. Efter händelsen så kände ja bara ändå att jag måste ut!jag måste få luft! Konstigt nog lät han mig gå. Jag stog ute en stund och försökte bara fatta vad som hänt jag var väldigt skakig och svag i kroppen var tyvärr så extremt chockad så jag slog bort tanken på att det ens hade hänt jag vägrade för mig själv inse det så sjukt nog så gjorde chocken faktiskt att jag glömde bort detta och Jag gick tillbax sen till han och lägenheten som om inget hade hänt och fortsatte leva i detta förhållande tills jag inte orkade mer det höll ett år och 6mån.som tur var inte länge än så. Och först när det var slut insåg man med öppna ögon hur sjuk han var och vad mycket fel man hade utsatts för och förstog även att han hade varit otrogen flera gånger som man hade blundat också för o inte velat inse. Sen begick han även en del sexuella övergrepp mot mig och även gjort mot många andra. Han var/är även en stalkare Jag fick inte vara ifred när gjorde slut heller utan fick hot och kränkningar på sms under ett halvår en släkting följde med mig till polisen och anmälde det den fina personen hjälpte mig massor under denna tid jag tog mig ur mycket tack vare min egen styrka men också denne personens stöd 😍🙏idag lever jag i ett lyckligt sambo förhållande sen många år tillbax och han är mitt allt man går ofta igenom nått illa för att sedan få sin belöning och får det bästa! 💖🙂Jag har mycket annat också som hänt på min resa som jag vill dela med mig av men blir nog lätt för långt då särskilt när Jag har såå svårt att skriva kort! 😅Så tänkte att tar detta först och om man får skriva mer annan dag?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarsmoderering är aktiverad. Dina kommentarer kan ta ett tag innan de visas.

Top