Maher Turkie får pris av OMFAMNINGEN

Under Trygg och Säker 2020 delades för första gången priset till årets trygghetsskapare ut. Priset kallas Omfamningen och delas ut av tidningen Offentliga Affärer i samarbete med Malmö Stad.  Under Trygg och Säker 2020,  är det dags att återigen kora en vinnare.

Omfamningen är ett årligt pris med syfte att tillvarata och synliggöra människor och/eller organisationer som särskilt bidragit till ett tryggare samhälle för såväl medborgare som näringslivet och de som arbetar inom landets offentliga sektor.

Personen och/eller organisationen skall genom aktivt trygghetsarbete eller sådana liknande åtgärder ha skapat synbar skillnad med avseende på upplevd trygghet i den region, det område alternativt den organisation för vilken trygghetsarbetet initierats.

Läs mer här

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarsmoderering är aktiverad. Dina kommentarer kan ta ett tag innan de visas.

Top